Husvagnsbutiken

Välkommen till vår husvagnsbutik. Hos oss hittar du ett brett sortiment av tillbehör och reservdelar för husvagnen och husbilen.

Vi är återförsäljare av husvagnstillbehör och husbilstillbehör i Skellefteå för följande leverantörer:

KAMA Fritid AB är en av Nordens ledande grossister vad avser husvagnstillbehör och husbilstillbehör och har sedan många år ett väl utvecklat samarbete med Europas ledande leverantörer inom området husvagn, husbil, camping och fritid. Centrallagret i Tenhult, med över 7500kvm lageryta, innehåller mer än 9000 olika tillbehörsartiklar och där Tenhults gynnsamma geografiska läge i kombination med rationell lagerhantering möjliggör snabba leveranser oss som  återförsäljare. Följ länken för att beställa från KAMA och hämta i vår butik.

https://bilmaklarn.kamafritid.se

Sunwind Gylling har som företag alltsedan starten i mitten av 1980-talet varit den ledande leverantören i Sverige av energi- och komfortlösningar till stugor som inte har tillgång till det ordinarie elnätet. Under åren har denna affärsidé utvecklats och fördjupats. Ett bredare utbud av produkter och nya tekniska lösningar har gjort det möjligt att erbjuda stugägare en komfort och bekvämlighet som är fullt jämförbar med den som ordinarie elnät kan erbjuda. Vårt sortiment omfattas numera också av produkter för båtliv, husvagn och husbil kompletterat med komfortlösningar för trädgården och fritidshus med el.


Tillbehör för husvagn, husbil, båt och fritid. Många produkter i sitt sortiment – tält, markiser, möbler, vatten och el, toalett och kem, grillar, chassi mm.

 

 

 

 

Miljontals människor över hela världen köper och använder Dometics produkter. De är husbilsanvändare, båtägare, lastbilsförare,
campare och friluftsmänniskor. De är alla en del av en växande rörelse som längtar efter frihet och äventyr och har en önskan
att utforska världen och att vara borta under längre perioder. Vi kallar det att leva mobilt.
Vårt uppdrag är att göra det enkelt att leva mobilt.

Kontakta oss i frågor som rör din husvagn eller husbil

Öppettider:

Mån-Tors: 07.30 – 17.00

Fre: 07.30-16.00

Lunch: 12.15 – 13.00

Telefon: 0910 – 371 44

Du kan också boka service på samma telefonnummer

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Tor 08.00 - 17.00
Fredagar 08.00 - 16.00
Lördagar 11.00 - 14.00
Lördagar (Jun-juli-aug) Stängt
Måndag-Torsdag 07.30 - 17.00
Fredag 07.30 - 16.00
Lunch 12.15 - 13-00